Contractpraktijk zet ontwerpkwaliteit onder druk online versie bekijken
nieuwsbrief dinsdag 15 oktober
 
 
'Alleen een inclusief team ontwerpt ruimtes voor iedereen'
Nyasha Harper-Michon (OIII architecten) noemt zichzelf een ‘Archtivist’. Haar ideaal is dat architectuur een positieve impact heeft op het welzijn en de gezondheid van mensen, groepen en uiteindelijk de gehele planeet. Nyasha deelt haar ervaringen tijdens de sessie - Een divers bureau is een beter bureau - op de BNA Architectendag op 14 november.
>> Lees verder
 
 
Contractpraktijk zet ontwerpkwaliteit onder druk
'Overzicht en verantwoordelijkheid voor het geheel ontbreken. We moeten binnen de keten anders gaan samenwerken, voordat het een keer echt misgaat. We moeten als architectenbranche de krachten bundelen en het gesprek aangaan met opdrachtgevers', aldus BNA-directeur Fred Schoorl.
>> Lees verder
 
Engelse versie CR2013
Speciaal voor eenvoudige opdrachten van consumenten heeft de BNA De Consumentenregeling (CR) ontwikkeld en deze is nu ook beschikbaar in het Engels.
>> Lees verder
 
Hoe meet je de losmaakbaarheid van een gebouw?
Als we als bouwsector een meetmethode in handen hebben dan kunnen we pas echt projecten en oplossingen met elkaar vergelijken en kunnen we meters maken op weg naar circulaire gebouwen.
>> Lees verder
 
-advertorial-
 
 
Ontmoet de kanshebbers voor de Next Step Award 2019
Tijdens de Dutch Design Week op 22 oktober presenteren we de vier Next Step Program finalisten. Ze worden uitgedaagd door een van de finalisten van de vorige editie.
>> Meld je gratis aan
Exclusief voor leden
 
Krijg grip op verzuim
Op 22 november en 11 december organiseert de BNA samen met Achmea een masterclass over Verzuim
>> Meld je gratis aan
 
De kracht van bewuste keuzes
Als architecten nóg bewustere keuzes maken, bouwen ze een sterkere positie op. Dan hebben hun slimme oplossingen, gebruiksvriendelijke, esthetische ontwerpen en duurzame gebouwen een nóg grotere positieve impact’ aldus Marina Bos de Vos, onderzoeker aan het Design for Values Institute aan de TU Delft.
>> Bekijk de video
 
bna academie
Grip op ondernemerschap 
Succesvol ondernemen is gelukkig niet moeilijk en in deze workshop leer je over alle aspecten van het ondernemerschap. Elk onderwerp wordt in een module van een dagdeel behandeld, zodat je de nodige diepgang bereikt en grip krijgt op alle belangrijke aspecten van jouw bedrijf. Lees verder
Leiderschap in projecten
Ieder project is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Een succesvol architectuurproject is altijd een project waarvan het resultaat binnen de randvoorwaarden wordt opgeleverd en waarbij alle betrokken tevreden zijn over het proces naar dit resultaat toe.
Lees verder
Partner worden
Wat verandert er als je partner wordt van het bureau? Waar loop je tegen aan? Welke kansen liggen er in het verschiet? Deze cursus geeft inzicht in persoonlijke, financiële, juridische en commerciële consequenties van het partnerschap. Meer informatie
>> Academie
 
Agenda
14
november
BNA Architectendag: The Human Touch
Wat zou het prachtig zijn als iedereen het vanzelfsprekend vindt dat architectuur bijdraagt aan een betekenisvoller, gezonder, mooier en leuker leven? Moeten we misschien beter worden in de 'human touch'? En zo ja, hoe dan? Deze vraag staat centraal tijdens de Architectendag 2019, waarop we via filosofische, praktische en ontwerpende invalshoeken op zoek gaan naar concrete antwoorden. Programma en aanmelden
25
november
Zorgsaamwonen Congres
Het ZorgSaamWonen Congres verbindt de wereld van architecten, bouwers, beheerders en ontwikkelaars met die van lokale, regionale en provinciale overheden, zorginstellingen, dienstverleners, GGZ en woningcoöperaties. Het congres heeft een praktische insteek. Lees verder
 
>> Agenda
 
Facebook   Twitter   Linkedin  
© BNA 2019      www.bna.nl      Contact
Bna
Unsubscribe | Gegevens wijzigen